dilluns, 16 de març del 2015

Culminació del Projecte #BrossAlícia amb els finalistes premi Sant Jordi de Poesia Visual


   Aquest any, els alumnes de 1r de Batxillerat del col·legi Sant Miquel han treballat en el projecte #BrossAlícia. S'havia de relacionar l'obra Alícia al país de les meravelles de Lewis Carrol i la poètica de Joan Brossa.
   El projecte es va iniciar amb una Flipped Classroom sobre l'Avantguarda a Europa i a Catalunya i, després de conèixer la vida i l'obra de Joan Brossa i de fer una ruta literària per Barcelona seguint la poètica de l'autor barceloní, es van posar en acció diferents treballs cooperatius que els alumnes podien escollir en funció de les seves afinitats: elaboració de treballs de vídeocreació, animació, realitat augmentada, 3D print, vídeo reportatges, teatralitzacó i presència a les xarxes socials d'Instagram i Twitter. 
 Com a culminació del projecte els alumnes havien de crear un poema visual relacionant els dos mons: BrossAlícia. Un total de 90 poemes visuals es van exposar el dia de portes obertes a l'escola i un jurat va seleccionar-ne uns quants que us presentem a continuació. 






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada